Jul på Ransvik

Välkomna till Jul i Ransvik – där hav möter fjäll och moderna traditioner skapas!

Platser kvar:

Lunchjulbord: den 24 november samt den 8.e och 15.e december.

Kvällsjulbord:

2:a, 9.e, 10.e och 16.e december. 

Nu är det hög tid att boka årets julbord! Och varför inte fira in julen tillsammans med oss vid havet?

Vi gillar att överraska och väcka nyfikenhet med reko mat, bak & dryck, men så klart även i vår presentationoch servering. I år serverar vi ett traditionellt julbord med inspiration från hav och fjäll. Självklart är all vår mat som vanligt från Reko råvaror! Allt kommer serveras på olika vis i sann julbordsanda! Det mesta dukas i år upp på för er att hämta själva och annat serveras direkt vid bordet. Det blir kallt och det blir varmt, det blir sött och salt, vilt och tamt, stimmigt och mysigt och alldeles, alldeles underbart!!! 

Allt inramat i denna vackra Havsveranda vid havet och dess mäktiga natur som omger oss. Något utöver det vanliga helt enkelt! 

I priset ingår Korparnas ”glögg”, julens mat som vi förädlat på vårt vis och syndigt julgott med kaffe.

Vi erbjuder en ”Grön Jul” till de som önskar. Två rätters vegansk meny. 595 kr. Önskas denna ange ”Grön jul” under specialkost.

Bokning

Fredagar – Lunchjulbord 495 kr. Barn under 12år 250 kr.
Serveringstid: 11:30/12:00/12:30

Lördagar – Julbord med inspiration från Hav och Fjäll. 795 kr. Serveringstid: 17:00/18:00. Åldersgräns 12 år.

Söndagar – Julbord med inspiration från Hav och Fjäll. 795 kr. Barn under 12år 350 kr. Serveringstid: 17:00.

Använd gärna formuläret nedan för att boka vårt läckra julbord.

  Avbokning:
  Vid avbokning mindre än 5 dagar innan ankomst debiterar vi fullt belopp för antalet bokade gäster via faktura. Har vi en väntelista och möjlighet att boka in andra gäster sker ingen debitering. Genom att bocka i rutan ”läst och godkänner bokningsreglerna” så godkänner ni detta förfarande. Under raden ”andra önskemål” i formuläret fyller ni i er fakturaadress.

   

  Specialkost:

  Vi lagar all vår mat med ekologiska äkta varor såsom grädde och smör. Laktosfritt och glutenfritt är med andra ord inget vi kan erbjuda till 100%, men många rätter är naturligt fria från dessa två  allergener. Maten kommer att vara skyltad så att allergiker kan välja rätt. Vi har ingen möjlighet att anpassa julmaten för andra allergier men informerar gärna om innehållet.

  Barnmeny:

  Vi ska vara ärliga – vår julmat kanske inte passar alla barn med något kräsna smaklökar. Hos oss serveras samma mat till alla, stora som små.

  Betalning:

  Vi är en kontantfri restaurang så hos oss kan man betala med bankkort eller Swish.

  Parkering:

  Parkering nere vid Ransvik sker på eget ansvar. Vid risk för ishalka rekommenderar vi att parkera på översta parkeringen och ta en liten promenad ner till oss.