Sommar Sommar Sommar

Sommarbuffé på Ransvik!

Fredag och lördag i perioden 12 juli till 10 augusti:

Sommarkväll på Ransvik. Vi dukar upp vår härliga sommarbuffé med massor av gott. Inled kvällen gärna med en silltallrik och fortsätt med rökt lax, italiensk tomatsallad, skagenröra, räkor, ribfingers, paj, potatissallad och massa annat gott. Se innehåll på buffén och vad vi serverar i övrigt nedan eller under fliken meny. 

SOMMARKVÄLLAR VID HAVET

Vi vill gärna att ni bokar ert bord för kvällen! 

Bokning

  Avbokning:
  Vid avbokning mindre än 2 dagar innan ankomst debiterar vi fullt belopp för antalet bokade gäster via faktura. Har vi en väntelista och möjlighet att boka in andra gäster sker ingen debitering. Genom att bocka i rutan ”läst och godkänner bokningsreglerna” så godkänner ni detta förfarande. 

   

  Specialkost:

  Vi lagar all vår mat med ekologiska äkta varor. Mycket är laktosfritt och det mesta kan vi ordna glutenfritt. Maten kommer att vara skyltad så att allergiker kan välja rätt. Vi har ingen möjlighet att anpassa hela buffén för andra allergier men informerar gärna om innehållet. Alternativt kan ni välja en eller ett par smårätter i stället för buffé. 

  Barnmeny:

  Vi ska vara ärliga – vår buffé kanske inte passar alla barn med något kräsna smaklökar. Det finns alternativ som Pasta bolognese och pannkakor. 

  Betalning:

  Vi är en kontantfri restaurang så hos oss kan man betala med bankkort eller Swish.

  Parkering:

  Det finns parkering nere vid Ransvik, den är avgiftsfri men du behöver stå på avsedd plats.