Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig!

Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver ”Ransvik Havsveranda” och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där ”synden i Mölle” föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och det är en del av svensk historia. Varför? – jo i slutet av 1800-talet var detta havsbad i Ransvik den plats där män och kvinnor kom för att bada tillsammans. Något som var mycket kontroversiellt vid den tiden. Människor kom från hela Europa och runt om i världen till denna plats och vi tycker att de var riktigt modiga som vågade bryta samhällets normer och regler. Vi gillar att gilla olika och som sagt – vi välkomnar alla som delar vår syn på att vi alla är av samma värde!

Vi älskar att arbeta med bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder både à la carte-meny och hemlagade kakor, eller ”svenskt fika” som det kallas! Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder, det är vår passion! Detta blir vår fjärde säsong här och vi är mycket stolta att redan vunnit utnämningen som ”Skånes bästa café” 2019 och 2020, 2021 och 2022 nominerades vi av Skånska Gastronomipriset som en av finalisterna i kategorin ”Årets skånska destination”. Varje år i februari börjar vi vårt sökande efter stjärnor som vill jobba med oss! 

Vi tror, älskar och drivs av många olika värderingar, bla detta.

  • Hållbarhet, ekologiskt, lokalproducerat
  • Mångfald och tro på allas lika värde
  • Värdskap och service utöver det vanliga
  • Nyfikenhet på mat och människor
  • Personligt ansvarstagande gentemot varandra och uppgiften

Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar Ransvik – Vi älskar att dela med oss av vår upplevelse!

Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi erbjuder en vacker plats, härligt gäng och lön enligt kollektivavtal med allt vad det innebär! Schyssta villkor!

Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle!

 

Inför varje år behöver vi dig som vill jobba som:

 

Kock med ambitioner och ansvarskänsla

Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar vår plats vid havet – Ransvik. Att få dela med oss av denna upplevelse är en gemensam drivkraft oavsett arbetsroll i verksamheten. 

Vi utgår i vårt kök från bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder à la carte-meny både dag och kväll samt ett litet men fint konditoriutbud. Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder och hantverkare! 

I köket jobbar vi i ett mindre team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst! Det huvudsakliga arbetet i köket består av prepp, beredning, förädling och förberedelser för att kunna ge en bra service med snabbt och stabilt flyt under servering. Vi bakar även mycket så goda kunskaper inom bageri är meriterande. Till viss del även planering och beställning av råvaror. Köket är litet och effektivt men kräver god planering, ordning och reda samt stor samarbetsvilja. Under högsäsong serverar vi ca 300-400 matgäster och ca 150-200 fikagäster under vårt öppethållande 12-17. Under högsommaren har vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan vilket innebär mer specifik matlagning a´la minute för 50-100 gäster.

Våra krav på ansökan till kök är:

Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang (el motsvarande)

Nyfikenhet och passion för yrket

2-3 referenser samt ett personligt brev

1 tjänst. Kökschef. 2 års erf alt 6 års erf som kock. 1 april – 20 dec m möjl till förlängning. 

3 tjänster. Kockar. 2 års erf el mer. 1 april – 15 okt. / 29 april – 25 sept.

2 tjänster. Kockar/Kallskänk. 3 juni – 28 aug. / 17 juni – 21 aug. 

Avtalsenliga löner. Kollektivavtal. Boende finns. 

 

Om anställningen

Omfattning: 75-100%

Varaktighet: Säsongsanställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Lön: Timlön enligt gällande kollektivavtal HRF

 

Dagsansvarig värd/värdinna med stark personlighet och blick för detaljer

Den ena dagen är inte den andra lik hos oss. Antalet gäster för dagen styrs av väder, veckodag, gruppbokningar, andra arrangemang i vår närhet osv. Vi ska alltid vara förbereda, leverera samma höga servicenivå och aldrig tumma på värdskap eller kvalitet. Du är en del av den dagliga driften och har känsla och kunskap i bageriet. Göra bakelser, lägga upp kakor och kanske baka lite bröd är sådant du kommer få njuta av. Du ser även till att helheten är perfekt. Musiken är på rätt nivå, serveringen är tipptopp, bakelser och mackor är extra fina just idag och den totala atmosfären känns fantastisk. Dina kollegor stöttar och peppar du med din starka personlighet och du basar över den dagliga arbetsfördelningen och säkrar att alla har rätta förutsättningar för att sköta sina arbetsuppgifter. Du ser över veckans planering i samråd med oss och säkrar att allt är i fas med personalplanering och beställningar, ser till att städrutiner följs och pyntar med blommor och annat både inne som ute. Lite som hunden Pluto – han som jagar upp Piff & Puff i julgranen och sedan får väldigt många julgransbollar att hålla reda på! Lite så är det hos oss också, det kan smälla till och då gäller det att hålla huvudet kallt, fokusera och bara köra så det ryker med en brinnande passion! Vi kan ev hjälpa till med att ordna personalboende vid behov. Bil och körkort är ett krav.

 

Om anställningen

Omfattning: 75-100 %

Varaktighet: Säsongsanställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Lön: Timlön enligt gällande kollektivavtal HRF

 

Gårdskarl med huvudansvar för diskrummet och gårdssysslor

Ordning och reda är nyckelordet för en fungerande restaurang. Allt har sin plats och funktion och det måste alltid fungera så. Glas, tallrikar, skålar, kastruller, bunkar och slevar måste snabbt bli rena och komma tillbaka till ”sin plats” för att ”maskineriet” ska fungera. Likaså är det viktigt att sorteringen av avfall fungerar, att bord och stolar är hela, att gräsmattan är klippt, blommorna får vatten, flaggan är hissad och att det i allmänhet är rent och prydligt på Ransvik Havsveranda under hela verksamhetstiden. Utifrån din arbetsbeskrivning så ansvarar du själv för din tidsplanering och delegerar och säkrar att arbetsuppgifter blir genomförda även på dina lediga dagar, med andra ord så ingår det en viss del arbetsledning i tjänsten också. Att laga en trasig stol eller byta en glödlampa är inget som är främmande för dig heller. Kan du inte göra det själv, så hittar du någon. Du löser uppgiften som du ställs inför helt enkelt!

 

Om anställningen

Omfattning: 75-100 %

Varaktighet: Säsongsanställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Lön: Timlön enligt gällande kollektivavtal HRF

 

Café-och restaurangvärdar/värdinnor

Vi söker er som tycker om att ge gästen bästa möjliga service, gillar när det är mycket att göra, lära sig nya saker, jobba snabbt och samtidigt hålla rent och snyggt runt omkring sig, allt för att ge våra gäster ett positivt möte hos oss. Ni bör kunna jobba självständigt samtidigt som ni gillar att jobba i grupp. Vi ser gärna att ni har utbildning och/eller erfarenhet från bageri, restaurang eller cafe.

Eftersom jobbet innebär mycket gästkontakt med människor från världens alla hörn så måste man prata god svenska och engelska, ett plus om man pratar ytterligare språk. I jobbet finns alla sysslor som ex kassa, servering, gästservice, disk, städ, kök mm. Ett stort plus är om du har intresse av matlagning och bakning. Det finns alltid något att hjälpa till med i köket och vi älskar att se våra kollegor utvecklas och kanske är det nån av er som styr köket nästa sommar!?

 

Körkort och bil är bra att ha då det inte alltid går kollektiv i området som passar arbetstiderna.

 

Om anställningen

Omfattning: 75%

Varaktighet: Säsongsanställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Lön: Timlön enligt gällande kollektivavtal HRF

 

ANSÖKAN

Skicka en ansökan där du beskriver varför just du söker dig till oss och varför arbetet verkar passa dig, berätta mycket om dig själv och dina erfarenheter och så vill vi gärna ha 2-3 referenser. Rekrytering sker löpande från 1 februari och framåt och vi tar emot din ansökan via mail: jobb@ransvik.se

 

Hoppas vi hörs! / Andy & Matti